Margele

Ce pozezi cand, desi e vreme frumoasa, nu ai timp sa iesi cu amicii la fotografiat ? Improvizezi, cauti chestii mici, pe care sa le poti folosi la lumina naturala, cea mai buna de altfel.

Precum un indian care vede prima data margele de sticla, am fost sedus de produsul industriei chinezesti care mi-a furnizat cei 10 metri de margele, dar de plastic. Cu alte cuvinte, indeajuns de multe pentru un trib intreg.

Azi, 30 de centimetri.

12 comments

 1. Parca sint in spatiu si privesc diferite consteletii sau astept sa-l aud pe Picard cum da comanda sa ridice scuturile!
  Bine ca ai precizat ca sint doar margele….oricum…degeaba ai lumina naturala…degeaba ai scula si ochi de fotograf ……daca nu ai si suflet si inaginatie de artist

 2. Ultima fotografie este superba, felicitari! Ca un puf de papadie, la fel de usoare precum mergelele chinezsti. Ingredientele sint ieftine dar atragatoare, insa poza…felicitari, superba!

 3. Buna Ionut si voi toti! Abia am descoperit pagina asta si sunt foarte placut impresionata. Credeam ca nimeni nu mai are timp sa se bucure de frumos, de poezie…Ce bine ca v-am gasit! Ionut, felicitari si sa stii ca aduci culoare in lumea asta terna si superficiala!

 4. Când e vorba de mărgele, primul gând al meu nu e legat de modă ori bijuterii, ci mă duce la ‘înşiră-te mărgăritare’, deci la poveşti.

  Iar poveştile tale cu mărgele au farmec pentru că par să nu se termine.Şi de fapt, nici nu prea e clar unde încep. 🙂

  Sunt valuri mai mari de cuvinte care închid valuri mai mici din care cresc, apoi e magia care însoţeşte fiecare cuvânt, amplificând viziunile, şi mai e povestea care se termină mereu începând o altă poveste, şi mai sunt atâtea emoţii care împăiănjenesc vederea.

  Mărgelele sunt pentru toţi cei care n-au uitat să fie copii. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.