Steril

Am observat ca toate locurile periculoase genereaza o atractie de multe ori fatala. Mai ales atunci cand nu stie nimeni ca le vizitezi, cand n-ai telefonul mobil la tine si mai ales cand nu esti atent.

La fel si acest depozit de deseuri de la uzina chimica din Ocna-Mures, ce prelucreaza clorura de sodiu si derivatele din zacaminele locale.

„Selenar” e un cuvant banal pentru a caracteriza peisajul straniu ce se deschide in fata ochilor odata urcat pe muntele alb, de steril. Sus, din tevi ruginite, se scurg lichide de culori putrede, iar mirajul lor in lumina apusului este maxim.

Recomand tuturor celor care vor sa fotografieze locatii similare sa ia aminte la faptul ca aceste depozite de deseuri se comporta ca nisipurile miscatoare.
Eu am fost norocos.

6 comments

  1. Dzeule…..ai fost acolo? Deh, ce nu face omul pentru pasiune….insa chiar ca te joci cu „fortuna” e al 3lea loc ca toxicitate din tara de asta spun!
    In schimb…daca ar fi sa eliminam factorul neprevazut cred ca ar fi numai bun de platou filmare pentru un film SF

  2. Imi plac foarte mult pozele! Mi-ai demosntrat ca si sterilul poate avea estetica lui. Privind atent la ele, m-ai dus cu gindul la sentimentul care ne invadeaza atunci cind, uneori si inevitabil, sintem parasiti de cei in care am crezut mai mult. Chiar Ionutz, ce se afla sub sterilul ala? Alt steril? sau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.