In asteptare

– Ce astept ? Dar tu ? Voi ?

Eu astept sa se termine isteria iscata de meciul Rapid – Steaua, isterie ce a inlocuit-o pentru moment pe cea politica.

Pentru purificare recomand cu caldura Godspeed You Black Emperor. In reprize de cate 20 de minute.

10 comments

 1. Iti urmaresc de mult blogul si nu stiu daca azi sunt eu intr-o stare mai ciudata, dar poza asta m-a dat pe spate. Mi se pare fantastica.
  „Momentul de dupa…” m-a mai lasat masca. Felicitari!

  As vrea sa-mi pun link catre blogul tau, se poate?

 2. N-aş putea să spun de câte ori m-am uitat la fotografia asta… de foarte multe ori.Are o calitate specială, un fel cu totul particular de a te lăsa să alegi cum priveşti imaginea, datorită-pe de o parte, geometriei în care se constituie matricea acesteia şi, pe de altă parte, felului în care lumina şi întunericul îşi dispută spaţiul.

  Modul în care privirea poate aluneca pentru a ajunge în centrul imaginii îmi dă senzaţia unui vertigo, a paradoxalei libertăţi de-a căuta ieşirea într-un labirint.

  M-am gândit:ce-ar putea să determine pe un om să lase deoparte orice reţinere, expunându-se tuturor privirilor, în plină lumină, complet absent la eventuala curiozitate, făra să-i pese de o posibilă amendare a ipostazei asumate?

  Să fie o tristeţe care a erodat percepţiile sau o durere violentă ce pulsează ascuns, o suferinţă care amorţeşte sau deznădejdea care tulbură aerul între întrebare şi răspuns ori poate e doar o clipă de reculegere, un moment de epuizare sau un ragaz de meditaţie…

  E simplu şi complicat în egală măsură, pentru că între parantezele delimitate de coloane, treptele pot fi potenţial urcate ori coborâte, şi pentru că între alb şi negru, întuneric şi lumină, nu e cale de mijloc, şi pentru că punctul ce întregeşte atipic semnul de întrebare pe care se răsuceşte spirala e, de fapt, sufletul unui om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.